Pasta med citron, fløde, persille og hvidløg er det der skaber denne ret. Med få ingredienser, der komplimenterer hinanden godt, er det her et…
-
-
Du har garanteret prøvet at bage snobrød og måske også ærgret dig over at det tager forholdsvis lang tid og at resultatet nemt bliver…
-
I går fandt jeg danske ærter i supermarkedets grøntsagsafdeling og selvom det stadig er lidt tidligt, i hvert fald i forhold til de ærter…
-
Mon ikke du har prøvet at lave mad i foliebakker? Små fine pakker med eksempelvis fisk, grøntsager og urter lukket inde i en lille…
-
Noget af det bedste ved sociale medier er, at man kommer i kontakt med så mange skønne menesker, som man ikke anede eksisterede. På…
-
Jeg ved ikke hvordan du har det, men jeg går og glæder mig helt afsindigt til igen, at kunne plukke fra træer og buske…
-
Jeg arbejder i øjeblikket på en bog, som kommer til at handle om bagning over bål. I den forbindelse tester jeg selvfølgelig forskellige opskrifter,…
-
Her i det tidlige forår kan man godt begynde at savne de nye friske grøntsager. Maden har været tung i en lang periode og…
-
Mon ikke du mere end én gang har prøvet at sidde og kæmpe med at få færdigbagt et alt for stort snobrød på en…
-
Her kommer en nem opskrift på ‘chili sin carne’ over bål – altså chili con carne uden kød. Jeg synes generelt, at det fungerer…
-
Nu hvor de fleste af os har masser af tid hjemme pga Corona, er det om at finde på nogle gode ting at lave…
-
Noget af det bedste ved at lave mad over bål, er den mulighed det giver for at være sammen på en anden måde. I…
-
Jeg har skrevet en bog om bålmad – det er en bog som jeg synes manglede på hylderne hos boghandlerne. Der findes efterhånden en…
-
Pandekage er super nemme og lækre at lave over bål. Og det er jo ofte dét vi vælger at lave, når der skal tilberedes…
-
Mad over bål kan være virkelig, virkelig enkelt. Prøv evt at smide et par majs direkte ind i gløderne. Tag dem ud når de…
-
“Coq au vin er som en god dagcreme for sjælen. Og at lave det over bål føles meget luksusagtigt.” Sådan har jeg beskrevet coq…
-
Der er noget særligt over at sanke i naturen og efterfølgende bruge det i madlavningen. Lige nu er brombærrene modne, så hvorfor ikke tage…
-
Det ser lidt efterårsagtigt ud, til trods for, at vi stadig er midt på sommeren. Men ikke desto mindre så smager risotto forrygende. Det…
-
På min fødselsdag for et par uger siden spiste vi årets første kantareller. Der var ikke mange, men de var der og de smagte…
-
I min nye bog om mad over bål har jeg gjort mig umage med at vise en metode til, hvordan du kan få flere…