Pandekager med rødløg

Pandekagedej

  • 1 æg 
  • 50 gr hvedemel 
  • 1,5 dl mælk 
  • et nips salt 
  • 20 gr smør 
  • Smør til stegning 

Tilbehør

  • 1-2 Rødløg
  • Glaze med balsamico eddike
  • Flydende honning
  • evt. hakket hvidløgspurløg

Sådan gør du

Bland alle pandekageingredienserne sammen i en skål og lad det stå på køl. Skær et rødløg i tynde skiver. 

Tænd op i et bål og lad det brænde til det består af gode gløder. 

Læg en klat smør på en pande og stil den over bålet. Når smørret er bruset af tilsættes en god skefuld pandekagedej, som fordeles over hele panden. Fordel en lille håndfuld friskskåret løgringe over den våde dej. Hæld glaze med balsamico eddike og honning (ca. 1 tsk) over løgene i en sig sag bevægelse.

Lad pandekagen stege lidt til den er så fast at du kan flippe den ene halvdel over den anden. Lad pandekagen stege videre først på den ene side og derefter på den anden side. 

Når pandekagen er gennemstegt deles den i fire hapsere, drysses med lidt salt og evt. lidt friskhakket hvidløgspurløg.

← Older Post