Citronpasta over bål

Citronpasta laver over bål

Pasta med citron, fløde, persille og hvidløg er det der skaber denne ret. Med få ingredienser, der komplimenterer hinanden godt, er det her et bud på en super velsmagende one-pot pastaret der er nem at lave over bål.

Til 4 personer

  • 250 g pasta
  • 2 solohvidløg
  • 1 dl fløde
  • 1 citron
  • 1 bundt persille
  • Ca. 1-1,5 liter vand
  • Smør til stegning
  • Salt og peber

Sådan gør du

Hak hvidløg i små tern. Riv citronskal på et fint rivejern. Del derefter citronen og pres saften ud.

Sæt en gryde over et godt glødebål. Læg en spsk smør i gryden og steg hvidløg til de bliver blanke.

Tilsæt en halv liter vand, fløde, citronsaft og pasta. Tilsæt lidt mere vand undervejs i takt med at pastaen suger vandet. Der skal lige akkurat bruges den mæng- de vand, som pastaen kan suge til sig.

Når pastaen er færdig, men stadig ‘al dente’ tilsættes hakket persille, fintrevet citronskal – evt. en lille skvæt fløde – og salt og peber.

Velbekomme.

YOU MIGHT ALSO LIKE

LEAVE A COMMENT