Et brag af en havefest

For en uge siden var vi midt i havefestivallen Cph Garden arrangeret af Haveselskabet. Et virkeligt flot arrangement med masser af spændende haveinspiration, glade gæster og det mest forrygende danske sommervejr. 

Jeg deltog som udstiller med Backyard Stories sammen med mine søde kollegaer Tanja og Linda. Det var nogle meget lange dage, at være på festival, men det er som om, at man ikke rigtig mærker det i situationen.

Vi fik så mange smil og søde bemærkninger for vores stand, at det næsten er svært at rumme. Udover at vi havde held med at låne os til en Citroen HY, som i sig selv frembringer smil, så havde vi selvfølgelig også gjort os stor umage med at vise, hvad Backyard Stories er. 

For mig – og helt sikkert for rigtig mange andre – er det gode haveliv alt hvad der foregår i haven. Det er hygge, blomster, madlavning, leg, planter, krukker, pynt og pjat. Det er det hele – og det er at vi er sammen om at være ude. 

Meget af min hverdag bliver brugt på min tegnestue foran en computer og måske netop derfor er mit Backyard Stories univers noget der vokser og fylder mere og mere. At være ude og bruge naturen bringer mig tilbage i kontakt med både mig selv og det der er vigtigt for mig – min familie.

Jeg har ikke været til Cph Garden første gang det blev afholdt, så jeg vidste meget lidt om, hvad jeg kunne forvente. Jeg har været til Chelsea Flower show i London og havde selvfølgelig en idé om konceptet, men hvad der overraskende mig meget – på en rigtig god måde – var alt det netværk der også foregår. Jeg fik hilst på nogle af mine stor idoler som Claus Dalby, Signe Wenneberg og Dorte Kvist. Men jeg mødte også en masse nye bekendte fra Instagram. Esthers Have lagde eksempelvis vejen forbi torsdag med hendes fantastiske energi og smukke tørrede lavendel buketter. Hvis ikke du allerede følger hende på Instagram, så gør det. Esthers univers er meget inspirerende og lige som hende er hendes billeder farverige og fulde af dejlig energi.

Charlotte fra Flowermyday.dk kiggede også forbi vores stand. Hende har jeg også mødt via Instagram. Hun holder selv åben have torsdag d. 4. juli og jeg glæder mig meget til at besøge hende i Silkeborg.

YOU MIGHT ALSO LIKE

LEAVE A COMMENT