Julen nærmer sig

Er du kommet godt ind i december? Kan du følge med julehyggen?
For få år siden gik det op for mig, at jeg ikke rigtig kunne følge med julen. Jeg har ikke spor imod julen (tværtimod) og heller ikke at den starter tidligt, for jeg synes det giver mulighed for at nyde den grundigt. Jeg har dog ofte ramt januar og tænkt, at jeg ikke rigtig fik nydt julen som jeg synes den fortjener.

Sidste år besluttede jeg at skyde julen igang sidst i november med et brag. Det blev til en julestue i min lille garage. Det viste sig at være en super god idé, for det gav mig mulighed for at overveje, hvad jeg synes det smukkeste ved julen – og denne årstid – er?

Hvad var det jeg syntes jeg ikke fik nok af, når jeg tidligere ramte januar?
Svaret er duften af gran, kogler i alle størrelser og former, mos og grene. Alt det jeg har lige udenfor, men som bliver overset det meste af året til fordel for det vi dyrker i haven.
Hertil kommer muligheden for at tænde lys i mørket. Både de levende og dem på ledning…og bål selvfølgelig. Ja, jeg elsker at lave bål hele året.

Kombinationen af netop naturens egen pynt og masser af lys er jo ikke kun julen forundt – det kan jeg sagtens holde ud både i november, december og januar. Voila! Julen varer pludselig tre gange så lang tid og jeg kan nyde i et tempo der er rart.

I de to forgangne weekender har jeg igen haft åbent i min lille jule-garage og jeg vil gerne takke alle der kiggede forbi.
Jeg håber vi ses igen til næste år.

Glædelig julemåned(er) til alle.

YOU MIGHT ALSO LIKE

LEAVE A COMMENT