Julestue i Gl Rye

Hvert år i slutningen af november slår jeg dørerne op for min lille garage, som for en stund bliver omdannet til en hyggelig vinterbutik.

Jeg sælger lys og kranse til en smuk vinterdekoration med naturens egen pynt. Jeg har også enkelte udvalgte favoritprodukter så som svampebørster og knive, julekarameller fra @parlanskonfektyr, vinterkort og selvfølgelig mit bedste bålgrej og bogen Mad over bål (en oplagt mandelgave) – for bare at nævne noget af det.

Jeg har sat hele min familie i sving. Vi sylter, sanker og fletter. Tidligere år har min svigerfar (fra Boes Georginer) stået for nybagte pandekager, men pga Corona bliver der desværre ingen pandekagebod i år. Der vil dog stadig være mulighed for at købe lun hvid glögg og min mand og vores små drenge vil sørge for et godt bål i haven, hvor I kan slå jer ned for en lille stund.

Husk at medbringe dit eget mundbind. Hvis vi på enkelte tidspunkter skulle nærme os grænsen for, hvor mange vi må være samlet, er der masser af gode muligheder for en lille tur i skoven indtil der bliver god plads.

Kig forbi – det bliver en god blandet landhandel af noget af det jeg holder allermest af. Vi bor op af skov og sø, så jeres besøg kan sagtens kombineres med en sanketur i skoven.

Julestue 2021

Julestuen vil være åben sidst i november. Nøjagtige datoer følger senere.

Gl. Saltenvej 2 Gl. Rye, 8680 Ry

Jeg glæder mig til vi ses.
Kh Pernille, Backyard Stories

Følg med på Instagram.com/backyardstories.dk