Julestue i Gl Rye

Om ikke så længe slår jeg dørene op til min lille garage, som for en weekend er omdannet til en hyggelig vinterbutik. Jeg sælger lys og kranse til en smuk vinterdekoration med naturens egen pynt. Jeg har også gamle syltekrukker, dejfade, svampebørster og knive, hjemmesyltede kvæder og græskar, julekarameller fra @parlanskonfektyr, unika juleklip fra @lepetitmonsieurparlouise, smukke glaslamper med håndmalede skærme, vinterkort og selvfølgelig mit bedste bålgrej og bogen Mad over bål (en oplagt mandelgave) – for bare at nævne noget af det.

Jeg har sat hele min familie i sving. Min mor sælger smuk unikakeramik, min svigermor har lavet fine stjerner i pileflet og min svigerfar (fra Boes Georginer) vil stå for nybagte pandekager og kan også byde på en god snak om dyrkning af georginer. Der kan købes lun hvid glögg og min mand og vores små drenge vil sørge for et godt bål i haven.

Kig forbi – det bliver en god blandet landhandel af noget af det jeg holder allermest af. Vi bor op af skov og sø, så jeres besøg kan sagtens kombineres med en sanketur i skoven.

Lørdag d. 23 og søndag d. 24. november 2019
Kl. 10:00 – 16:00
Gl. Saltenvej 2 Gl. Rye, 8680 Ry

Jeg glæder mig til vi ses.
Kh Pernille, Backyard Stories

Følg med på Instagram.com/backyardstories.dk