Julestue i Gl Rye

Hvert år i slutningen af november slår jeg dørerne op for min lille garage, som for en stund bliver omdannet til en hyggelig vinterbutik.

Jeg sælger lys og kranse til en smuk vinterdekoration med naturens egen pynt. Jeg har også enkelte udvalgte favoritprodukter så som svampebørster og knive, julekarameller fra @parlanskonfektyr, vinterkort og selvfølgelig mit bedste bålgrej og bogen Mad over bål (en oplagt mandelgave) – for bare at nævne noget af det.

Jeg har sat hele min familie i sving. Vi sylter, sanker og fletter. I løbet af dagene vil min svigerfar (fra Boes Georginer) stå for nybagte pandekager og kan også byde på en god snak om dyrkning af georginer. Der kan købes lun hvid glögg og min mand og vores små drenge vil sørge for et godt bål i haven.

Kig forbi – det bliver en god blandet landhandel af noget af det jeg holder allermest af. Vi bor op af skov og sø, så jeres besøg kan sagtens kombineres med en sanketur i skoven.

Julestue 2020

Lørdag d. 21 – Søndag d. 22. november
Lørdag d. 28 – Søndag d. 29. november

Alle dage kl. 10:00 – 16:00
Gl. Saltenvej 2 Gl. Rye, 8680 Ry

Jeg glæder mig til vi ses.
Kh Pernille, Backyard Stories

Følg med på Instagram.com/backyardstories.dk