Linsegryde over bål

Jeg knokler i øjeblikket på at gøre min lille kogebog med opskrifter på mad over bål færdig. I går blev denne linsegryde færdig og jeg er virkelig godt tilfreds med den. Når jeg laver mad over bål, skal det helst være nemt – man er udenfor og har ikke lige rindende vand ved hånden eller en hel stak skåle og andre remedier.

Jeg synes den bedste bålmad dels skal kunne spises med enten ske, gaffel eller med fingrene. Derudover foretrækker jeg at det mest af alt er noget med hak-hak-hak af ingredienser og så bare én vej ned i gryden. Der skal helst ikke være for mange processer involveret. Bålet og gryden skal passes, men det er både hyggeligt og noget der sagtens kan involvere hele familien.

Opskriften på denne lisegryde kommer i min nye lille kogebog, som jeg lancerer i forbindelse med CPH Garden i Ballerup i juni 2019.

YOU MIGHT ALSO LIKE

LEAVE A COMMENT