Linsesalat med rødkål, avokado og blodappelsin

Du har det sikkert ligesom mig – vi vil gerne spise mere grønt, holde blodsukkeret stabilt og generelt have mere energi. Og mon ikke vi alle efterhånden har rimelig godt styr på, hvad der er godt at spise og hvad der ikke er? Alligevel smutter de gode intentioner ofte, når man har travlt.

Sund mad skal være nemt, det skal være flot at se på og der skal være en vis grad af spontanitet over det. Jeg dur ikke til faste madplaner og stramme regimer. Så det jeg gør er, at have rigeligt med grønt i køleskabet og gerne også lidt forkogt linser eller quinoa klar på køl. Den slags forberedelse er helt afgørende (i hvert fald hjemme hos mig) for en sundere livsstil.

Jeg har kontor hjemme og jeg opdager som regel først, at det er blevet frokosttid når jeg er blevet skrupsulten. På det tidspunkt er der et kapløb med tiden for ikke at havne i knækbrød med tandsmør og honning. Det skal gå stærkt…hak hak hak og spis. Når først en lækker salat står foran mig, er det overhovedet ikke svært at spise.

Måske du kan blive inspireret af denne salat, som bare består af:

  • Rødkål (eller spidskål)
  • Grønne linser vendt i lidt olivenolie og balsamico
  • 1/2 avokado
  • 1 blodappelsen
  • 1/4 rødløg
  • En lille håndfuld hakket mandler

YOU MIGHT ALSO LIKE

LEAVE A COMMENT