Nemme opskrifter på bålmad

Jeg har skrevet en bog om bålmad – det er en bog som jeg synes manglede på hylderne hos boghandlerne. Der findes efterhånden en del bøger som beskæftiger sig med emnet og de er alle smadder inspirerende. Det der fik mig til også at skrive om bålmad var, at jeg synes det hurtigt kommer til at handle om at rykke ud i ødemarken og slå lejr og ‘overleve’. Eller i den helt modsatte ende af skalaen, at opskrifterne bliver så avancerede, at du nærmest skal være kok for at begå dig blandt avancerede processer og eksotiske råvarer.

For mig handler bålmad rigtig meget om hyggen og nærværet omkring bålet. Det handler om varmen fra bålet, langsomheden der opstår og om at vi alle kan komme til gryderne være med til at skabe et godt måltid. Og så handler det om at bryde hverdagstytmen bare en gang imellem.

I min bog om bålmad er alle opskrifter tilrettelagt på en måde så du kun skal bruge en gryde, en pande eller en rist for at komme igang. Opskrifterne er enkle og alle kan være med. Du behøver hverken at have været spejder eller viking for at finde glæde ved mad over bål.

Bogen koster 199,- og kan købes i de fleste boghandlere både på nettet og i den virkelige verden. Du kan også købe den hos én af mine absolutte favoritforhandlere, som du finder på listen her.

YOU MIGHT ALSO LIKE

LEAVE A COMMENT