Om at samle

Jeg samler på alt muligt – mest nips – og jeg må indrømme, at det har det med at hobe sig op. Men der er bare ting jeg ikke kan skille mig af med. Smukt patinerede potter, som jeg godt nok aldrig bruger, men som bare er kønne at kigge på. Gamle kasser, kogler og fyrresvampe. Tørrede blomster, gamle sakse, krukker, lækkert snor, kurve og alt muligt andet. Det udgør altsammen et univers af farver og teksturer jeg bliver glad af at kigge på og røre ved.

På regnvejrsdage er det super hyggeligt bare at nusse rundt og nyde alle de små skatte.

Lavendelbuketterne i kassen er fra @esthershave (@kaasoutdoorliving du har stadig to bundter til gode), løgene er fra min svigerforældres have, pilekurven har min svigermor flettet. Kogle og svampe er fra skoven i baghaven og de små grå potter på øverste hylde er nogle der har fulgt mig i rigtig mange år. De er købt – i noget der føles som et andet liv – hos Gaven til Paven der en gang lå i Strædet i Københaven. Det er desværre mange år siden den eksisterede. Dengang arbejde jeg i Notre Dame (sammen med @7deebee4 og @lepetitmonsieurparlouise ) og der var bare ikke noget bedre end at gå forbi Gaven til Paven @leifsigersen efter arbejde og suge stemningen til sig.

YOU MIGHT ALSO LIKE

LEAVE A COMMENT