Om Backyard Stories

Jeg hedder Pernille og det er mig der står bag Backyard Stories. Det er et univers der består af masser af fotografi og skønne oplevelser med mad i det fri. Jeg driver en webshop og har i mange år rådgivet virksomheder som art director og kreativ konsulent i Hoffmann Studio. Og endelig er jeg sideløbende ved at uddanne mig til reklamefotograf.

Backyard Stories er et univers, hvor jeg dyrker alt det der inspirerer mig og som gør mig glad helt ned i maven. Jeg plejer, at sige, at jeg i Backyard Stories hylder hverdagens grønne lykkestunder. Hverdage er der som bekendt flest af og jeg tror på, at et godt liv handler om, at øve sig i at se det smukke i selv de mindst ting i hverdagen. Noget af det vigtigste for mig er, at komme ud i natur og forbinde mig med den.

Jeg bruger en del tid på at lave mad over bål. Det er en interesse jeg sådan set har haft siden jeg var barn, men i mange år – mens jeg boede i lejlighed i Aarhus – var det i sagens natur noget der begrænsede sig til lejlighedsvise sommerhusture. I dag bor jeg i hus på landet ved Gl. Rye sammen med min mand og vores to drenge. Her har jeg genopdaget min egen glæde og begejstring ved bål og madlavning i det fri sammen med min familie.

Jeg bruger mit ‘bålkøkken’ som et sted, hvor jeg både kan hygge med familien og samtidig dyrke min passion for mad, gode råvarer – som ind imellem er trukket op af vores egen jord – og skønhed. Det bliver til opskrifter, som forhåbentlig kan inspirere dig til nye eventyrlige stunder i din have.

Hvis du har spørgsmål eller ideer til samarbejder, er du meget velkommen til at kontakte mig på mail eller telefon.

pernille@backyardstories.dk
(+45) 31 38 77 86

Vi kan også mødes her: